Kula’da Yeşil Alanlar İlaçlanıyor

Kula’da Yeşil Alanlar İlaçlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı ilaçlama ekipleri Kula ilçesinde ilaçlama çalışmalarına başladı.Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kula ilçe merke...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı ilaçlama ekipleri Kula ilçesinde ilaçlama çalışmalarına başladı.

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kula ilçe merkezindeki parklar ile yeşil alanlarda, mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde ise sulama kanalları, foseptik çukurları ve atık suların deşarj noktaları ilaçlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kula ilçesinde sivrisinek, karasinek ve larvasitlere yönelik olarak ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda ilçe merkezindeki yeşil alanlar ve parklar, mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde ise sulama kanalları, foseptik çukurları ve atık suların deşarj noktaları Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ilaçlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, “17 ilçemizde ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Kula ilçemizde de ilaçlama çalışmalarımız gerçekleştiriliyor. Kulalı vatandaşlarımızın sağlık yönünden olumsuz bir durum yaşamaması için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü önlemi alma konusunda çalışmalarımız gerçekleştiriliyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.