Kulisler bu iddia ile çalkalanıyor!

Kulisler bu iddia ile çalkalanıyor!

Ankara kulisleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun İçişleri Bakanlığı'nca görevinden uzaklaştırılacağı iddiası ile çalkalanıyor!

Gündem Otuzbeş gazetesinde yer alan bir habere göre Ankara kulisleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun İçişleri Bakanlığı'nca açığa alınacağı iddiası ile çalkalanıyor!

Önceki dönem CHP'li bir İzmir milletvekilinin aktardığı bilgilere göre; özellikle CHP Ankara kulislerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Ataşehir Belediye Başkanı battal İlgezdi ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar gibi İçişleri Bakanlığı'nca  görevden uzaklaştırılacağı konuşuluyor.

Çerçioğlu'nun görevden uzaklaştıracağı iddiasını, FETÖ'den firari/sanık Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan'ın Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki yapılanmasına ve iddianamenin Aydın Cumhuriyet Başsavcısı tarafından hazırlanmış olduğuna dayandıran CHP önceki dönem İzmir milletvekili şöyle konuştu:

"Çerçioğlu hakkında hazırlanan iddianame, görevden uzaklaştırılan Beşiktaş ve Ataşehir Belediye Başkanlarının görevden uzaklaştırılmasına neden olan iddianamelerden çok ve kat be kat daha ağır. Kaldı ki hazırlanan iddianamede yer alanlar somut delillere dayanıyor. Başkan Çerçioğlu, İçişleri Bakanlığı'nca Anayasa'nın 127. maddesine göre görevden uzaklaştırılması sürpriz olmaz. Gelişmelere ve Çerçioğlu hakkında hazırlanan bu iddianameye baktığımızda, yeni davaların da açılacağı, dosyanın kabaracağı görünüyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.