Kültür Merkezi Öğrencilerine Katılım Belgeleri Verildi

Kültür Merkezi Öğrencilerine Katılım Belgeleri Verildi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi yaz etkinlikleri ikinci döneminde yaklaşık 110 öğrenciye katılım belgesi verdi.Öğrenciler belgelerini Aydın büyükşehir Belediyesi Kültür...

Aydın Büyükşehir Belediyesi Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi yaz etkinlikleri ikinci döneminde yaklaşık 110 öğrenciye katılım belgesi verdi.

Öğrenciler belgelerini Aydın büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Özlem Bayraktaroğlu’nun elinden aldı. Dokuz hafta sürecek olan yaz okulunun, Bilim ve Deney Evi’nde Fizik, Kimya ve Biyoloji deneyleri yaparak kendilerini geliştiren öğrenciler, Bilim Müzesi ve Adnan Menderes Üniversitesi biyoloji ve kimya laboratuarlarını ziyaret ettiler.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaz dönemi kursları veliler tarafında da memnuniyetle karşılanıyor. Öğrenci velileri kursların çok yararlı olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kurslarıyla çocuklarımız kendilerini keşfetme şansı buluyor. Hem de yaz döneminde güzel vakit geçiriyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.