"Kültür Ve Edebiyatımıza Hizmet Ödülleri"nin Sahipleri Belli Oldu

"Kültür Ve Edebiyatımıza Hizmet Ödülleri"nin Sahipleri Belli Oldu

Başkent Edebiyat Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği tarafından bundan sonra her yıl verilmesi planlanan “Kültür ve Edebiyatımıza Hizmet Ödülleri"nin 2014 yılı sahipleri açıklandı.Başkent Edebiyat Yönetim...

Başkent Edebiyat Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği tarafından bundan sonra her yıl verilmesi planlanan “Kültür ve Edebiyatımıza Hizmet Ödülleri"nin 2014 yılı sahipleri açıklandı.

Başkent Edebiyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt tarafından yapılan açıklamada bu yıl 9 kişi kurum ve kuruluşa ödül verilmesinin uygun görüldüğü bildirildi. Ödüllerin ise Eylül 2015’de yapılacak “Türk Dünyası Şiir ve Müzik Şöleninde” sahiplerine takdim edileceği ve tören tarihinin daha sonra duyurulacağı ifade edildi. Ödül alanların listesi ise şöyle:

“Kültürel ve tarihi mirası koruma çalışmaları Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Televizyon Filmi Yedi Güzel Adam Filminin senaristleri Ahmet Tezcan, Nevin Şahin, Süreli Yayın alanında HERFENE Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Talat Ülker, İstikbal Vadeden Kalemler Ahmet Batman, web sayfası yayıncılığı www.edebiyatdefteri.com internet sitesi, Türk Kültürüne Hizmet “Geleneksel Doğu Türkistan Uygur Mutfağı Kültürü” adlı çalışması Nur’ala Göktürk, Türk dünyası ile ilişkiler Türkmeneli Vakfı Kültür Merkezi Basın ve Kültür Müşaviri Şemsettin Kuzeci, Radyo ve televizyon spikerliği Semihname adlı programıyla Semih Baykara, Eğitime hizmet edenler alanında ise Merhum Hüseyin Hüsnü Tekışık.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.