Kur’an Kursları Arası Dini Bilgiler Yarışması İl Finali Yapıldı

Kur’an Kursları Arası Dini Bilgiler Yarışması İl Finali Yapıldı

Aydın’da Kur’an Kursları arasında düzenlenen ‘Dini Bilgiler Yarışması’ il finali yapıldı.Kur’an kursları arasında itikat, ibadet, ahlak ve siyer alanlarında gelişimi arttırmak, ihtiyaç odaklı Kur’an...

Aydın’da Kur’an Kursları arasında düzenlenen ‘Dini Bilgiler Yarışması’ il finali yapıldı.

Kur’an kursları arasında itikat, ibadet, ahlak ve siyer alanlarında gelişimi arttırmak, ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarının tanıtımını yapmak, metot birliği sağlamak ve kurslarda motivasyonu arttırmak amacıyla yapılan ‘Dini Bilgiler Yarışması’ il finali Yavuz Sultan Selim Kur’an Kursu’nda yapıldı.

Yarışma İl Müftü Yardımcısı Mehmet Aslan’ın açılış konuşması ile başladı. Böyle bir organizasyonun Kur’an Kurslarının yaygınlaşması adına önemli olduğunu vurgulayan Müftü Yardımcısı Mehmet Aslan, bu yarışmanın sene boyunca kız öğrencilere yönelik eğitim yapan Kur’an kurslarında farklı bir heyecana vesile olup, eğitim sürecine renk katacağını dile getirerek yarışmaya katılan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Yarışma, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Aslan, Hulusi Kömürcüoğlu ve Zekeriya Çallı’dan oluşan komisyon tarafından gerçekleştirilirken, yarışmaya Aydın ilçelerinde daha önce yapılan ilçe finalinde birinci olan Kur’an Kursu öğrencileri katıldı.

Büyük bir çekişme içerisinde geçen yarışmada kız öğrenciler arasında Nazilli Dallıca Kelami Kız Kur’an Kursu öğrencisi Esra Kıroğlu ve erkek öğrenciler arasında da Nazilli Merkez Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Hüseyin Öztürk birinci oldu. Yarışma sonunda katılan tüm öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.