Kurdele Yerine Urgan, Makas Yerine Bıçaklı Açılış

Kurdele Yerine Urgan, Makas Yerine Bıçaklı Açılış

İzmir’de, lokantasının açılışına davet ettiği belediye başkanı gelmeyince yoldan geçen birine açılışını yaptıran bir vatandaş, kurdele yerine urgan, makas yerine bıçak kullandı.İzmir’in Bayındır ilçes...

İzmir’de, lokantasının açılışına davet ettiği belediye başkanı gelmeyince yoldan geçen birine açılışını yaptıran bir vatandaş, kurdele yerine urgan, makas yerine bıçak kullandı.

İzmir’in Bayındır ilçesi Furunlu mahallesinde yaşayan 47 yaşındaki Sezai Bacaksız, uzun emekler sonucu köyün ilk lokantasını açmak istedi. Lokantası için titizlikle çalışan ve her şeyi eksiksiz yapan Bacaksız, açılışının görkemli bir şekilde gerçekleşmesini istedi. Bunun üzerine yoğun programı olmasına rağmen ilçe belediye başkanını davet eden Bacaksız, başkandan olumlu yanıt alamadı.

BELEDİYE BAŞKANI GELMEYİNCE ÜZÜLDÜ

Belediye başkanının çelenk göndermesine rağmen açılışa gelmemesine üzülen lokanta sahibi, ilginç bir yöntemle açılış yaptı. Furunlu sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği açılışı yoldan geçen bir vatandaşa yaptıran Bacaksız, kurdele yerine urgan, makas yerine bıçak kullandı. Urgan kesiminin ardından lokantayı açan mahalle sakinleri, alkışlarla hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Olaya şahit olan vatandaşlar şaşkınlarını gizleyemedi. Hayatları boyunca böyle bir olay görmediklerini anlatan vatandaşlar, lokanta sahibinin urgan fikrini de ilginç bulduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.