Kursiyerlerle öğrencilerin örnek dayanışması

Kursiyerlerle öğrencilerin örnek dayanışması

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Haydarlar köyünde açılan giyim kursunda güzel bir dayanışma örneği sergilendi.Köyde bulunan ilkokul öğrencileri başlarında öğret...

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Haydarlar köyünde açılan giyim kursunda güzel bir dayanışma örneği sergilendi.

Köyde bulunan ilkokul öğrencileri başlarında öğretmenlerinin 23 Nisan Bayramı için gösterilerde kullanılacağı kostümleri kursiyerlerin ücretsiz yapması büyük takdir topladı.

Öğrencilerin tören kostümü olamadığını öğrenen Giyim Kursu Usta Öğreticisi Yasemin Demirci konuyu kursiyerleri ile paylaştı ve yardım etmek istediğini belirtti.. Yasemin öğretmen onlarında aynı şekilde düşündüğünü görünce hep birlikte kostüm dikme kararı verdiler. 3 gün süren bir çalışma ile kız öğrencilere etek, erkek öğrencilere de pantolon diktiler. Tören esnasında kullanacakları ponponları da yaparak toplam 20 öğrenciye kostüm hazırlamış oldular.

Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Kılıçarslan, ’’Hiçbir karşılık beklemeden yaptıkları bu güzel dayanışma örneğinden dolayı tüm kursiyerlerimi ve usta Öğreticimiz Yasemin Hanımı tebrik ediyorum. Sizin sayenizde çocuklarımızın bayramı bayram gibi olacak. Siz çocukların yüzünü güldürdünüz, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.