Kuşadalı Şampiyonlardan Başkan Kayalı’ya Ziyaret

Kuşadalı Şampiyonlardan Başkan Kayalı’ya Ziyaret

Kuşadası’ndan Muah-Thai ve Kick Box’ta dereceye giren sporcular Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret etti.Adana Yüreği ilçesinde yapılan Türkiye Büyükler ve Gençler Muah-Thai şam...

Kuşadası’ndan Muah-Thai ve Kick Box’ta dereceye giren sporcular Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret etti.

Adana Yüreği ilçesinde yapılan Türkiye Büyükler ve Gençler Muah-Thai şampiyonasında Kuşadası Gençlik Spor’u temsil eden 3 sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu. Kickboks’ta ise yine Kuşadası Gençlik Spor’u temsilen yarışan Mehmet Aktaş k1 kategorisinde birinci olarak milli sporcu mertebesine yükseldi. Sporcu, Sırbistan’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. Muay-Thai’da 3’üncü olan Tuncay Fındık, Mehmet Aktaş ve Mehmet Ali Aydemir antrenörleri Bayram Keskinkılıç ile birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret etti. Sporcuları kutlayarak başarılarının devamını dileyen Kayalı “Gençlerimizi tebrik ediyorum. Kuşadası’nın gururu oldular. Biz de elimizden gelen desteği kendilerine vereceğiz. Daha büyük başarılar elde edeceklerinden eminim” dedi.

Antrenör Bayram Keskinkılıç ise, “Bu işi büyük bir ciddiyetle yapıyoruz, sonuçta çabalarımızın ödülllendirilmesi çok güzel bir şey. Kick Box ve Muay Thai ve taekwondo çalışmalarımızı Özer Türk Stadyumu, Ring Salonu’nda gerçekleştiriyoruz. Katılmak isteyen tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.