Kuşadası Belediye Başkanı Katalı, Tüm Kesimlerden Fedakarlık İstedi

Kuşadası Belediye Başkanı Katalı, Tüm Kesimlerden Fedakarlık İstedi

Turizm haftası kutlamaları devam ederken, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, daha iyi bir Kuşadası ve daha iyi bir turizm ekonomisi için tüm kesimlerden fedakarlık istedi.

- Turizm haftası kutlamaları devam ederken, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, daha iyi bir Kuşadası ve daha iyi bir turizm ekonomisi için tüm kesimlerden fedakarlık istedi.

Turizm haftası kapsamında çeşitli etkinliklere katılan ve ardından bir açıklama yapan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı “Kuşadası bütün geleceğini turizme endekslemiş durumda. Turizm adına ne yapılması gerekiyorsa onları yapmamız gerekiyor. Halk olarak, resmi kurumlar ve belediye olarak ta üzerimize düşen görevler var. Bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sizlerden de önerilerinizi, düşüncelerinizi ve yapacak olduğumuz çalışmalarda varsa eksikliklerimizi lütfen bizlerle paylaşın “ dedi.

Tüm kesimlere çağrıda bulunan ve fedakarlık isteyen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, “ Birlikte üzerimize düşen görevleri yerine getirelim ki daha iyi daha rahat ve daha bereketli bir sezon yaşayalım. Benim çocukluğumda bizim misafir odamız vardı. Bizlerin girişi yasaktı o odaya. Ancak misafir geldiği anda açılırdı. Evin en güzel, temiz ve en değerli eşyaları orada olurdu. Biz bu kültürden gelen insanlar olarak turistlerde bizim bir yerde misafirimizdir. Onlara aynen bizim geçmişimizde gördüğümüz aynı misafirperverliği göstermemiz gerekiyor. Kuşadası’nın 80’lerden sonra özellikle turizmden başka bir ekonomik tercihi kalmadı. Tarım var evet ama turizmin çok gerisinde inşaat var ama oda turizmden dolayı canlanan bir sektör. Bu demek oluyor ki turizme ve turiste en önemli misafirlerimize nasıl davranıyorsak aynı şekilde davranmamız gerektiği anlamına geliyor. Yani hepimiz kapımızın önünü süpürelim ki şehrimiz tertemiz olsun. Başka bir yere gittiğimize bize nasıl davranmasını istiyorsak aynı şekilde o misafirliği göstererek davranmamız gerekiyor. Ben katılan herkese teşekkür ediyorum. Turizm adına yapılan bu tür etkinlikler çok önemlidir, en önemli özelliği de farkındalık yaratmaktır” diye konuştu.

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI KATALI, TÜM KESİMLERDEN FEDAKARLIK İSTEDİ

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI KATALI, TÜM KESİMLERDEN FEDAKARLIK İSTEDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.