Kuşadası Belediyesi, Aydın Tanıtım Günlerine Katıldı

Kuşadası Belediyesi, Aydın Tanıtım Günlerine Katıldı

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneğinin İzmir Fuar Alanında düzenlenen “1.Aydın Tanıtım Günleri”ne Kuşadası Belediyesi de katıldı. başladı. Aydın ili genelinden stant açan belediye, kurum ve özel firmalar tanıtımlarında genellikle Zeytin, Zeytinyağı, İncir gibi

- Ege Bölgesi Aydınlılar Derneğinin İzmir Fuar Alanında düzenlenen “1.Aydın Tanıtım Günleri”ne Kuşadası Belediyesi de katıldı. başladı. Aydın ili genelinden stant açan belediye, kurum ve özel firmalar tanıtımlarında genellikle Zeytin, Zeytinyağı, İncir gibi ürünleri ön plana çıkarıp promosyon olarak verilirkren, Kuşadası standında ise turizm ön plana çıkartılarak, ilçedeki turistik tesislerin broşürleri dağıtıldı. Stant görevlileri katılımcılara Kuşadası ile ilgili bilgi verdi. Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği dört banner ile yaptığı çalışmaları anlattı.

1.Aydın Tanıtım Günlerinin açılışını Aydın Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte yaptı. Açılış sonrası Tezcan, beraberinde Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçam, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ile Kuşadası standını ziyaret etti. Burada çalışmalarla ilgili bilgi alan Tezcan kendisinin de Kuşadalı olduğunu hatırlatarak, başarı dileğinde bulundu. Fuara katılan tüm belediye başkanları ve bürokratlar Kuşadası standını ziyaret etti.

KUŞADASI BELEDİYESİ, AYDIN TANITIM GÜNLERİNE KATILDI

KUŞADASI BELEDİYESİ, AYDIN TANITIM GÜNLERİNE KATILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.