Kuşadası Belediyesi İle THY Arasında Uçakla Cenaze Taşıma Anlaşması

Kuşadası Belediyesi İle THY Arasında Uçakla Cenaze Taşıma Anlaşması

Türk Hava Yolları(THY)’nın cenaze taşımada kolaylık sağlayan uygulamasına Kuşadası Belediyesi de katıldı.Kuşadası Belediyesi ile THY arasında imzalanan anlaşmaya göre, bundan sonra hayatını kaybedenle...

Türk Hava Yolları(THY)’nın cenaze taşımada kolaylık sağlayan uygulamasına Kuşadası Belediyesi de katıldı.

Kuşadası Belediyesi ile THY arasında imzalanan anlaşmaya göre, bundan sonra hayatını kaybedenlerin cenaze taşıma ücreti Kuşadası Belediyesi tarafından ödenecek, cenaze yakınlarına da THY tarafından yüzde 20 indirim sağlanacak.

Haziran ayı Kuşadası Belediye Meclis toplantısında alınan karar doğrultusunda havayolu ile şehirlerarası cenaze taşınmasına ilişkin olarak Belediye ile THY arasında bir protokol imzalandı. Bundan böyle maddi imkânsızlıklar nedeniyle cenazelerini karayolu ile götürmek zorunda kalan bu imkandan yararlanacak.Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile THY İzmir Kargo Müdürü Elif Yaylalı arasında imzalanan Havayoluyla Cenaze Taşıma Hizmeti Protokolü’ne göre, Kuşadası Belediyesi taşınan cenaze başına THY’na 310 TL öderken cenaze yakınlarına ise yüzde 20 indirim uygulanacak. THY’nın uçtuğu 45 havalimanına cenaze taşınması mümkün olacak.

Cenaze taşıma işlemi gerçekleştirilen havalimaları şunlar: Adana, Adıyaman, Ağrı, Antalya, Amasya-Merzifon, Ankara, Antalya, Edremit, Batman, Bingöl, Bodrum, Çorlu, Çanakkale, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Trabzon, Van, Kocaeli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.