Kuşadası Belediyesi’nde Sertifika Töreni

Kuşadası Belediyesi’nde Sertifika Töreni

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü personeline verilen “Öfke Stres ve Çatışma yönetimi”, “Halkla İlişkiler” eğitim programının Sertifika töreni gerçekleş...

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü personeline verilen “Öfke Stres ve Çatışma yönetimi”, “Halkla İlişkiler” eğitim programının Sertifika töreni gerçekleştirildi.

Uzmanlardan eğitim alan 76 personele, eğitim sertifikalarını Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı verdi. Kuşadası Belediye Başkan yardımcısı Remzi Çengel eğitimlerin devam edeceğini belirterek “Eğitimler kapsamında 13 Basın Yayın ve Halkla ilişkiler çalışanı 13 personele Stres yönetimi ve Halkla ilişkiler ile ilgili eğitim verildi. Ayrıca 63 Zabıta Müdürlüğü personeline de Öfke Stres ve Çatışma yönetimi eğitimi verildi. Yaklaşan yaz sezonunda zabıta personelimizin daha verimli olmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki günlerde Zabıta Müdürlüğü personeline zabıta mevzuatı eğitimi de verilecek. İlerleyen süreçte tüm müdürlüklerimizle ilgili mevzuatlara yönelik kısım, kısım hizmet içi eğitim programları düzenleyeceğiz. 2015 yılı içinde, 372 Belediye personeline ortalama 4 gün eğitim hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.