Kuşadası Beleidye Başkanı Kayalı’nın Aklı Anca Başına Geldi

Kuşadası Beleidye Başkanı Kayalı’nın Aklı Anca Başına Geldi

Türk turizminin doğuş noktası olarak bilinen Kuşadası’nda son yılların en durgun sezonunu yaşayan ve adeta kan ağlayan esnaf şehrin yöneticilerine ateş püskürmeye başladı.

Türk turizminin doğuş noktası olarak bilinen Kuşadası’nda son yılların en durgun sezonunu yaşayan ve adeta kan ağlayan esnaf şehrin yöneticilerine ateş püskürmeye başladı. Aylardır ortalarda gözükmeyen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, sezon açılıp iş işten geçtikten sonra şehir merkezindeki esnafla toplantı yaptı. ‘Belediye Başkanı Kayalı’nın aklı anca başına geldi’ şeklinde yorumlanan toplantıda bu zamana kadar ortalarda görünmeyen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, esnafla yaptığı toplantıda “Avrupa’nın önde gelen gazetecilerini Adaya getirip Kuşadası’nın tanıtımını yapacağız” diyerek sektördeki sorunları Avrupalı gazetecilerle çözeceklerini ifade etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası şehir merkezinde dört ayrı noktada düzenlenen toplantılarla çarşı esnafının sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Özer Kayalı Kahramanlar Caddesi, Sağlık Caddesi, Kaleiçi ve Balıkçı Hali’nde düzenlenen toplantılarda esnafla bir araya geldi. Başkan Kayalı’ya Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Tufan Asrav ve Muzaffer Eryiğit eşlik etti.

“KENDİ SORUMLULUĞUNU UNUTUP ESNAFIN İYİ HİZMET ETMESİNİ İSTEDİ”

Kuşadası’ndaki turizm sektöründe yaşanan sorunun yerel sorunlardan değil genel sorunlardan kaynaklandığını belirten Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, kendisini dinleyen esnafa adeta umut dağıttı. İlçe merkezindeki turizme yakışmayan görüntüleri görmezden gelen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı turizm krizinden Kuşadası’nın çok az etkileneceğini söyledi. An ağlayan esnafa adeta umut dağıtan Kayalı, Türk basınından umudunu kesmişçesine Avrupalı gazetecilerden yardım isteyeceklerini söyledi. Tanıtım için aklı anca başına gelen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Tanıtım için atağa geçtik. İlk olarak büyük seyahat acenteleri ve uçak firmalarıyla olumlu görüşmelerimiz oldu. Şimdi de Avrupa basını ile görüşüyoruz. Avrupa’nın önde gelen gazetecilerini Kuşadası’na getirerek kentimizin tanıtımını yapacağız. Sizlerden ricam kentimize gelen turistlere kaliteli hizmet sunarak onları memnun etmenizdir” dedi.

“İKİ YIL BOYUNCA SİZLER İÇİN ÇALIŞTIK”

Kuşadası Belediyesi seçilmişleri olarak önümüzdeki aydan itibaren vatandaşlarla daha sık bir araya gelineceğini belirten Kayalı “İki yıldır ’yerinizde oturuyorsunuz’ şeklinde eleştiriler alıyoruz. Ancak biz iki yıldır sizler için çalışıyoruz. Sizlere daha kaliteli hizmet üretmek için alt yapı oluşturuyoruz. İlk olarak belediyemizi kurumsallaştırma yoluna gittik. Bunu tümüyle başardık. Kuşadası Belediyesi’nde işler artık çok daha seri bir biçimde çözüme kavuşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.