Kuşadası Devlet Hastanesinde Endoskopi Birimi Hizmete Başladı

Kuşadası Devlet Hastanesinde Endoskopi Birimi Hizmete Başladı

Kuşadası Devlet Hastanesi bünyesinde Haziran ayı itibariyle hizmete giren endoskopi birimi hizmet vermeye başladı.Kuşadası Devlet Hastanesi bünyesinde Haziran ayı itibariyle hizmete giren endoskopi bi...

Kuşadası Devlet Hastanesi bünyesinde Haziran ayı itibariyle hizmete giren endoskopi birimi hizmet vermeye başladı.

Kuşadası Devlet Hastanesi bünyesinde Haziran ayı itibariyle hizmete giren endoskopi birimi, yemek borusu, mide ve onikiparmak bağırsağı incelemelerini modern video-endoskopi yöntemleriyle kısa sürede gerçekleştiriyor.

Son teknoloji cihazları ve video-endoskopi araçlarıyla donatılan birimde tanı ve tedaviye yönelik hizmet verilmeye başlandığını belirten hastane Başhekimi Op. Dr. Yusuf Kuyucu, "Video endoskopi cihazları ile modern bir şekilde donatılan endoskopi birimi Kuşadası genelinde önemli bir açığı dolduracaktır. Tanı ve tedavi amacıyla hizmet veren birime talep oldukça yoğun. Birimde endoskopik olarak, yemek borusu, mide ve onikiparmak bağırsağı incelemeleri yapılmaktadır.

Dalında uzman olan Op. Dr. Mehmet İnal ve deneyimli hemşiresiyle hizmet veren birimde hasta güvenliği ve konforu en üst düzeyde tutuluyor" şeklinde konuştu.

“HASTALARIMIZ AĞRIYI HİSSETMİYOR”

Başhekim Op. Dr. Yusuf Kuyucu, hastalara ağrı ve sıkıntı hissetmemesi için işlem öncesi sedasyon için hafif sakinleştirici yapıldığını dile getirerek, randevu sistemiyle çalışan birimin hastaların kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.