Kuşadası Gençlikspor’da Mangal Keyfi

Kuşadası Gençlikspor’da Mangal Keyfi

Son maçında ezeli rakibi Sökespor’u mağlup ederek Aydın Süper Amatör Futbol Ligi’nde liderlik koltuğuna oturan Kuşadası Gençlikspor’da mangal keyfi yaşandı.

- Son maçında ezeli rakibi Sökespor’u mağlup ederek Aydın Süper Amatör Futbol Ligi’nde liderlik koltuğuna oturan Kuşadası Gençlikspor’da mangal keyfi yaşandı.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile Kuşadası Gençlikspor Kulübü Başkanı Muşti Demiroğlu üst üste alınan başarılı sonuçların ardından futbolculara moral vermek için mangal partisi düzenledi. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, spora büyük önem verdiklerini belirterek, futbolcuları motive etmek için mangal başına geçti.

Özer Türk stadında yapılan antremanları izleyen Belediye Başkanı Özer Kayalı, ardından stadın durumunu inceledi. Antreman sonrası futbolculara mangal partisi düzenlendi. Oldukça keyifli geçen partide kulüp başkanı Muşti Demiroğlu;” Şampiyonluk yolunda bunun gibi organizasyonlar yapacağız. Futbolcularımızın motive etmek, oyuncularımızın morallerini en üst seviyede tutmak bizim görevimiz. Kuşadası halkı da vereceği destekle bize bu yolda yardımcı olacaktır” dedi. Kuşadası spor antrenörü Özer Erdem ise; “3 haftadır gol yemememiz güzel bir şey. Söke derbisini taraftarımızı da arkamıza alarak kazandığımız için çok mutluyu. Bu hafta ve önümüzdeki haftalarda da taraftarımızın desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

4. hafta sonunda liderlik koltuğuna averaj farkıyla oturan Kuşadasıspor 2 Kasım Pazar günü 14:00'da Yıldızgücüspor ile karşılaşacak.

KUŞADASI GENÇLİKSPOR’DA MANGAL KEYFİ

KUŞADASI GENÇLİKSPOR’DA MANGAL KEYFİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.