Kuşadası’nda Bayram Hareketliliği

Kuşadası’nda Bayram Hareketliliği

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla Kuşadası'nda doluluk oranı yüzde 100'e yaklaştı. Kuşadası'ndaki turistik tesislerin yüzü bayramda gülerken, sıcak hava nedeniyle tatilciler soluğu plajlarda aldı.

- Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla Kuşadası'nda doluluk oranı yüzde 100'e yaklaştı. Kuşadası'ndaki turistik tesislerin yüzü bayramda gülerken, sıcak hava nedeniyle tatilciler soluğu plajlarda aldı.

Kuşadası, 5 günlük bayram tatili ile birlikte yerli tatilcileri de ağırlamaya başladı. Özellikle yıldızlı oteller ve tatil köyleri tamamen doldu. Bu arada Korumar, Fantasia De Luxe, Charisma, Aqua Fantasy Club, Efes Sürmeli, Ricmound Efes, Fantasia, Adakule, Pine Bay, Tusan gibi 5 yıldızlı otellerde beş günlük tatil süresince ekstra programlar hazırlandı. Bayram yoğunluğuyla birlikte mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle tatilciler bayramda soluğu Kuşadası’nın ünlü plajlarında aldı.

Kuşadası'ndaki eğlence sektörü de bayramdan büyük beklenti içerisinde. Birçok eğlence merkezi bayram boyunca kapılarını tatilciler için açık tutacak. Sahil Bulvarı, Barlar Sokağı ile Kaleiçi'ndeki eğlence yerleri de bayram tatili boyunca yerli turistler için çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.

KUŞADASI’NDA BAYRAM HAREKETLİLİĞİ

KUŞADASI’NDA BAYRAM HAREKETLİLİĞİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.