Kuşadası’nda Engelliler Bahar Şenliğinde Buluştu

Kuşadası’nda Engelliler Bahar Şenliğinde Buluştu

Kuşadası Engellileri Koruma Derneği tarafından düzenlenen 7’inci Geleneksel Engelliler Bahar Şenliği, Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nde yapıldı. Farklı ve eğlenceli etkinliklerin düzenlendiği şenlikte...

Kuşadası Engellileri Koruma Derneği tarafından düzenlenen 7’inci Geleneksel Engelliler Bahar Şenliği, Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nde yapıldı. Farklı ve eğlenceli etkinliklerin düzenlendiği şenlikte engelliler gönüllerince eğlendi.

7’inci Geleneksel Engelliler Bahar Şenliği’ne Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile çok sayıda davetli katıldı. Kuşadası Engellileri Koruma Derneği Başkanı Canan Güler, katılımcılara gösterdikleri ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek “Çocuklarımız bu eğitim kurumunda bizlerden gördükleri ilgiyle çok mutlular. Köyümüze 21 yıldır destek veren tüm hayırseverlere minnettarız. Bu yıl kurumumuza gelecek destekle köyümüze bir spor salonu yaptırmayı hedefliyoruz” dedi. Şenlik açılış konuşmasının ardından çeşitli grupların konserleri ve dans gösterileriyle devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.