Kuşadası’nda Fotoğraf Sergisi

Kuşadası’nda Fotoğraf Sergisi

Fotoğrafa sanatçısı Arzu Sandal’ın “Eyvah Anneannem ergen mi oluyor?” sergisinin açılışı Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.Sanatçının Alzheimer hastası anneannesinin son...

Fotoğrafa sanatçısı Arzu Sandal’ın “Eyvah Anneannem ergen mi oluyor?” sergisinin açılışı Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.

Sanatçının Alzheimer hastası anneannesinin son yıllarını konu alan fotoğraf sergisinin açılışına davetliler katıldı. Sanatçı Arzu Sandal sergi açılışında yaptığı konuşmada, “14 yıl boyunca Alzheimer hastası olarak yaşayan anneannemin son zamanlarını anlatan bir sergi, yaklaşık 32 adet eserden oluşuyor. Sergimi Türkiye ve yurt dışında sanatseverle buluşturdum. Sergiden elde edilen gelir, bulunduğum illerdeki Alzheimer derneklerine bağışlanıyor. Anneannemi kaybedeli bir yıl oldu ve ben çok özlüyorum. Alzheimer kimsenin korkacağı bir hastalık değil, başa çıkılamayacak bir hastalık değil. Hasta kişiyi ne kadar seversek bu süreç o kadar kolaylaşır” dedi. Sanatçının Kuşadası’ndaki sergisi 5 Nisan tarihine kadar gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.