Kuşadası’nda Halk Panayırı

Kuşadası’nda Halk Panayırı

Kuşadası’nda Yavansu Mahallesi Muhtarlığı ile Yavansu Mahallesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği’nin birlikte düzenlediği Yavansu Mahallesi Halk Panayırı büyük ilgi gördü.

- Kuşadası’nda Yavansu Mahallesi Muhtarlığı ile Yavansu Mahallesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği’nin birlikte düzenlediği Yavansu Mahallesi Halk Panayırı büyük ilgi gördü.

Kuşadası Belediyesi’nin de katkılarıyla gerçekleştirilen Panayıra kalabalık bir vatandaş topluluğunun yanı sıra, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Yunanistan’ın Samos Adası Eski Belediye Başkanı Stelios Thanos ve beraberindeki heyet katıldı.

Açılışta konuşan Yavansu Mahallesi Muhtarı ve Yavansu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Demirel yaptığı Konuşmasında, “Yavansu Mahallesi olarak bu gece bir ilki yaşıyoruz. Bu panayırı düzenlemekteki amacımız, mahallemizde sosyal dayanışma ruhunu var etmekti, katılımdan bunu başardığımızı görüyorum. Bu sosyal dayanışma ruhu ve Belediyemizden alacağımız destek ile güzel işler yapacağımızdan eminim” dedi.

Renkli görüntülerin yaşandığı Panayırda, Türk Halk Müziği Sanatçısı Ezgi Azizoğlu, Türk Sanat Müziği sanatçısı Cengiz Karadavut, Türkçe ve Yunanca şarkılar seslendiren Natür grubu sahne aldı, yöresel halk oyunlarıyla ve modern dans gösterileri yapıldı. Düzenleme komitesi Panayır’ın önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirilerek yaşatılacağını açıkladı.

KUŞADASI’NDA HALK PANAYIRI

KUŞADASI’NDA HALK PANAYIRI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.