Kuşadası’nda Kan Bağışı Kampanyası

Kuşadası’nda Kan Bağışı Kampanyası

Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Kuşadası Belediyesi ile Aydın Kızılay Kan bağış merkezi işbirliği ile kan bağış kampanyası başlatıldı.

- Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Kuşadası Belediyesi ile Aydın Kızılay Kan bağış merkezi işbirliği ile kan bağış kampanyası başlatıldı.

İsmail Cem Meydanında iki gün sürecek olan kampanyanın ilk gününde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Özellikle gençlerin kan verme sırasına girmesi, Kızılay yetkililerini memnun etti. Kızılay kan bağış araç sorumlusu Dr. Barış Çaldıran, tüm vatandaşları kampanyaya destek olmaya davet etti. Dr. Çaldıran ayrıca ”Bir kişinin kan bağışı 3 kişinin hayatının kurtulması demek. Ayrıca kan bağışı sağlık içinde çok önemli. Yılda 2 kez yapacağınız kan bağışı kalp ve damar hastalıklarını önlemektedir. En güvenilir kana, gezici araçlarla yürüttüğümüz kampanya sayesinde ulaşmaktayız. Çünkü gönüllülük kan bağışının en önemli faktörüdür. Bundan sonra her Cuma ve Cumartesi günleri Kuşadası İsmail Cem Meydanında olacağız, tüm Kuşadalıların desteğini bekliyoruz” dedi.

KUŞADASI’NDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

KUŞADASI’NDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.