Kuşadası’nda motosiklet hırsızı yakalandı

Kuşadası’nda motosiklet hırsızı yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde üç motosiklet ve bir evden hırsızlık olayına karıştığı güvenlik kamera kayıtlarından tespit edilen şüpheli polisin yaptığı operasyon ile yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Ka...

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde üç motosiklet ve bir evden hırsızlık olayına karıştığı güvenlik kamera kayıtlarından tespit edilen şüpheli polisin yaptığı operasyon ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karaova, Hacıfeyzulah ve Değirmendere Mahallesi’nden üç adet motosiklet hırsızlığı ile Karaova Mahallesi’nde evden hırsızlık olayları neticesinde Kuşadası Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan teknik çalışmaların yanı sıra olay yeri, çevresi ve güzergah üzerinde bulunan tüm güvenlik kameraları ve Mobese kameraları detaylı bir şekilde incelendi. Yapılan incelemelerin sonucunda olayların şüphelisinin Y.T. olduğu tespit edildi. Y.T. İkiçeşmelik Mahallesi’nde bir evde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.