Kuşadası’nda Motosiklet Kazası; 1 Ölü

Kuşadası’nda Motosiklet Kazası; 1 Ölü

Kuşadası’nda kasksız kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu yere düşen 43 yaşındaki Raşit Erol hayatını kaybetti.Kuşadası’nda bir kuyumcuda satış danışmanı olarak çalışan ve aynı zamanda Kuşadası G...

Kuşadası’nda kasksız kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu yere düşen 43 yaşındaki Raşit Erol hayatını kaybetti.

Kuşadası’nda bir kuyumcuda satış danışmanı olarak çalışan ve aynı zamanda Kuşadası Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan, evli ve iki çocuk babası Raşit Erol, bir arkadaşının doğum günü partisine katıldıktan sonra evine dönerken, Güvercinada Caddesi üzerinde motosikletiyle kaza yaptı. Motosikletin kontrolünü kaybetmesiyle yere düşen ve beyin kanaması geçiren Raşit Erol, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kasksız şekilde motosikleti kullandığı belirlenen Raşit Erol, kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kuşadası’nın sevilen simalarından biri olan Raşit Erol’un ölüm haberi, eşi Feryal Erol ve iki çocuğu ile birlikte yakınları, dernek üyeleri ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı. Raşit Erol, ikindi namazına müteakip, Hanım Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından törene katılan çok sayıda seveni tarafından Kuşadası Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.