Kuşadası’nda Otel Çalışanları Sezonun Yorgunluğunu Attı

Kuşadası’nda Otel Çalışanları Sezonun Yorgunluğunu Attı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde otel çalışanları personel gecesinde buluştu. Gerçekleşen gecede çalışanlar doyasıya eğlendi.Gecede bir konuşma yapan Suhan Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Can Öğütcü “Düzen...

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde otel çalışanları personel gecesinde buluştu. Gerçekleşen gecede çalışanlar doyasıya eğlendi.

Gecede bir konuşma yapan Suhan Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Can Öğütcü “Düzenlediğimiz bu gece, personelimizin moral ve motivasyonunu olumlu etkiliyor ve personelimizin yüzü gülüyor. Bu akşamda çalışmalarımıza keyifle devam etmek için personelimizle bir araya geldik” dedi. Geçtiğimiz yoğun sezonun ardından 2016 yılında ekibiyle birlikte daha güzel başarılara imza atacaklarını ifade eden Öğütcü, “Mutfaktan kat hizmetlerine, resepsiyondan restoranlara kadar bu alanda çalışan arkadaşlarımızın da eğlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaçları var. Yönetim olarak bu tür etkinlikleri her sene tekrarlamaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen gecenin kendileri için çok anlamlı olduğunu dile getiren otel personelleri ise, gecede moral bulduklarını ve hoşça vakit geçirdiklerini söylediler. Gecenin ayrıca personelin kaynaşmasına da vesile olduğunu, böyle bir gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Diler Türkmen’in seslendirdiği şarkılarla devam eden gece, doyasıya eğlenceyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.