Kuşadası’nda şiddetli fırtına

Kuşadası’nda şiddetli fırtına

Kuşadası’nda hızı saatte 100 kilometreyi bulan kuvvetli fırtına ve kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Körfezi’nde sabaha karşı başlaya...

Kuşadası’nda hızı saatte 100 kilometreyi bulan kuvvetli fırtına ve kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Körfezi’nde sabaha karşı başlayan sağanak yağmur ve fırtına tüm ilçede etkili olmaya başladı. Hızı zaman zaman saatte 100 kilometreyi ulaşan fırtına nedeniyle bazı ağaçlar devrildi, Hacıfeyzullah Mahallesi’nde bir istinat duvarı çöktü, etkili sağanak yağmur nedeniyle de bazı caddeleri su bastı. Kuşadası Liman başkanlığı tekne ve yatların denize açılmamasını istedi. Meteoroloji Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, fırtına ve yağmurun tüm Ege Bölgesi’nde etkili olduğu kaydedilerek, “ Fırtına ve sağanak yağmur gece yarısına kadar sürecek ve ardından etkisini kaybedecek. Kuvvetli yağış ve kuvvetli fırtınanın oluşturması muhtemel olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın, denizcilerimizin ve balıkçılarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.