Kuşadası’nda silahla yaralama

Kuşadası’nda silahla yaralama

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir mekanda çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir mekanda çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan tartışmada bir kişi ayağından vuruldu.

Olay, Atatürk Bulvarı üzerinde bir gece kulübünde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün akşam eğlence mekanında eğlenen grup, iddiaya göre yan masadaki grupla tartışmaya başladı. Mekandaki özel güvenlik ekipleri, her iki tarafı da mekandan dışarı çıkardı. Yine iddiaya göre mekandan çıkarılan gruptan bir kişi 15 dakika sonra mekana gelerek silahla ateş etti.

Mekanın camlarına isabet eden mermilerden kimse yara almadan kurtuldu. Bugün saat 15.00 sıralarında mekana tekrar gelen A.B.B., burada çıkan tartışma sonucu M.D., tarafından ayağından vuruldu.

112 acil sağlık ekiplerine haber verilmesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı ambulansla önce Kuşadası Devlet Hastanesi'ne daha sonra Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.