Kuşadası’nda Şüpheli Ölüme Soruşturma

Kuşadası’nda Şüpheli Ölüme Soruşturma

Kuşadası’nda rahatsızlanarak gittiği hastaneden iğne vurularak geri gönderildiği iddia edilen ve evine varamadan kapı önünde hayatını kaybeden 46 yaşındaki minibüs şoförü toprağa verildi. Evli ve iki çocuk babası genç minibüs şoförünün ardından eşi, çocuk

- Kuşadası’nda rahatsızlanarak gittiği hastaneden iğne vurularak geri gönderildiği iddia edilen ve evine varamadan kapı önünde hayatını kaybeden 46 yaşındaki minibüs şoförü toprağa verildi. Evli ve iki çocuk babası genç minibüs şoförünün ardından eşi, çocukları, ailesi ve meslektaşları gözyaşı döktü.

Bilindiği gibi, Kuşadası’nda şehiriçi minibüs hattında şoförlük yapan 36 yaşındaki Atilla Sakalar, gece saat: 02.00 sıralarında ensesinin şiddetli ağrıması üzerine Kuşadası Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne gitti. İddiaya göre, Burada nöbetçi doktor tarafından kontrol edilen genç şoför, iğne vurulduktan sonra taburcu edildi. Bir taksiyle evine dönen Atilla Sakalar, evinin önünde taksiden indikten sonra kapının önünde birden yere yığıldı. Polis tarafından kapısının önünde bulunan Atilla Sakalar, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

- GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

36 yaşındaki minibüs şoförü Atilla Sakalar için bugün Kuşadası Hanım Camii’nde tören düzenlendi. Eşi, 2 ve 9 yaşındaki iki çocuğu ile ailesi, meslektaşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı törende, kılınan cenaze namazının ardından genç minibüs şoförü Söke Granada Mezarlığı’nda toprağa verildi.

- SORUŞTURMA AÇILDI

Ölümündeki şüphe nedeniyle otopsi yapılan genç hayatını kaybeden genç minibüs şoförünün ölümündeki şüphe üzerine cenaze töreninden önce otopsi yapıldı. Genç minibüs şoförünün ölümüyle ilgili olarak Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

KUŞADASI’NDA ŞÜPHELİ ÖLÜME SORUŞTURMA

KUŞADASI’NDA ŞÜPHELİ ÖLÜME SORUŞTURMA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.