Kuşadası’nda Temizlik İşleri Çalışmaları

Kuşadası’nda Temizlik İşleri Çalışmaları

Kuşadası Belediyesi tarafından Kese Dağı bölgesinde ve Türkmen Mahallesi’nde kapsamlı ve detaylı temizlik çalışması yapıldı.Sarp ve engebeli olması nedeniyle temizliği oldukça zor olan Kese Dağı bölge...

Kuşadası Belediyesi tarafından Kese Dağı bölgesinde ve Türkmen Mahallesi’nde kapsamlı ve detaylı temizlik çalışması yapıldı.

Sarp ve engebeli olması nedeniyle temizliği oldukça zor olan Kese Dağı bölgesi, Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli tarafından özel araç ve gereçlerle temizlenirken Türkmen Mahallesi’nin araç girmesi güç olan dar sokaklarında da detaylı temizlik çalışması yapıldı.

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Kuşadası yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü son olarak Türkmen Mahallesi sınırları içerisinde bulunan cadde, sokak, park, bahçe, boş arazi ve inşaatlarda kapsamlı temizlik çalışması yaptı. Temizlik çalışanları tarafından çöp konteynerlerinin dışına atılan çöp ve ambalaj atıkları toplanırken her sokağa yeni plastik çöp konteynerleri yerleştirildi.

- KESE DAĞI TEMİZLENDİ

Ayrıca Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtının bulunduğu Kese Dağı mevkiinde de kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı. Sarp bir bölge olması nedeniyle bellerine bağlanan halatlar aracığılyla güvenliği sağlanan temizlik çalışanları özel araçlarla bölgenin temizliğini yaptı. Çevreden toplanan plastik, metal, kağıt gibi atıklar imha edilmek ve geri dönüşümü sağlanmak üzere Kuşadası Belediyesi’ne ait toplama alanlarına götürüldü. Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İrem Şahin, rutin temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini belirterek bazı bölgelerin coğrafi yapısı ve yerleşim özellikleri nedeniyle özel temizlik çalışmalarına ihtiyaç duyduğunu söyledi. Kuşadası Belediyesi olarak "Temiz çevre, temiz Kuşadası" bilinci içerisinde çalıştıklarını ifade eden Şahin, vatandaşları da çevre temizliğine duyarlı olmaları konusunda uyardı. Şahin "Kuşadası Belediyesi olarak temizlik konusunda üzerimize düşen görevin en iyisi yapmak için çalışıyoruz. Kuşadası hepimizin. Bu nedenle 7’den 70’e herkesin çevreye duyarlı olması ve yaşanan sorunlar karşısında Belediyemiz ile diyalog içerisinde olması gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.