Kuşadası’nda Yer Altı Konteynir Sayısı Artıyor

Kuşadası’nda Yer Altı Konteynir Sayısı Artıyor

Kuşadası Belediyesi, daha temiz ve modern bir Kuşadası için yeraltı çöp konteynerlerinin sayısını her geçen gün arttırıyor.Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından görüntü ve çevre k...

Kuşadası Belediyesi, daha temiz ve modern bir Kuşadası için yeraltı çöp konteynerlerinin sayısını her geçen gün arttırıyor.

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından görüntü ve çevre kirliliği yaratan, koku yayan eski tip konteynerler yerine Kuşadası sahiline 5 adet yeraltı konteyneri daha yerleştirildi. 5 metreküp çöp alma kapasitesine ve 2,5 metre derinliğe sahip olan konteynerler vatandaşlardan olumlu tepkiler aldı.

Yeraltı konteynerleri ile ilgili olarak Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri yetkilileri, yaz sezonu öncesinde temizlik çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek "Belediye olarak temiz ve modern bir Kuşadası yaratmak için durmadan çalışıyoruz. Teknolojinin tüm imkânlarını kullanıyoruz. Son yerleştirdiğimiz yeraltı çöp konteynerlerinde kullanılan vinçli sistem ile çöpler artık el değmeden toplanacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.