Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Terör operasyonlarında görev yapan asker ve polislere destek ve moral vermek amacıyla, Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin yazmış olduğu mektupları, çektikleri duygusal videolar ve kendi el...

Terör operasyonlarında görev yapan asker ve polislere destek ve moral vermek amacıyla, Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin yazmış olduğu mektupları, çektikleri duygusal videolar ve kendi elleriyle yapmış oldukları kurabiye ve pastalar ’polis ve asker abileri’ne gönderildi.

Okul Müdür Başyardımcısı Ahmet İren, hazırlanan hediye kolilerinin kargoya verilmesi esnasında yapılan törende yaptığı konuşmada, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen öğrencilere ve katkılarda bulunan Kütahya Sağlık İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti. İren, eğitimin sadece akademik anlamda algılanmasının eksik olacağını, öğrencilerimizin beyinlerini bilgiyle doldururken gönüllerini de sevgiyle, merhametle, vefayla, saygıyla doldurulmasının önemli olduğunu vurguladı.

Öğrenciler yaptıkları konuşmalarda, “Böyle güzel bir organizasyonun içinde olmaktan gurur duyduklarını bedenen yanlarında olamadığımız asker ve polis abilerimizin kalben yanlarında olduğumuzu göstermek bizim için gurur verici. Dualarımız onlarla" dediler.

Bir öğrencinin yazdığı örnek bir mektubun okunmasının ardından kargoya yüklenen hediyeler dualarla, şükran dilekleriyle operasyon bölgesine uğurlandı. (EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.