Kütahya İhlas Evleri’nde Mutlu Son

Kütahya İhlas Evleri’nde Mutlu Son

Huzurlu İnşaat’ın Kütahya’nın 100. Yıl Mahallesi’nde yaptığı 60 dairelik İhlas Evleri Kütahya 1.Etap Konutları, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.Törende ilk konuşmayı Huzurlu İnşaat Pazarl...

Huzurlu İnşaat’ın Kütahya’nın 100. Yıl Mahallesi’nde yaptığı 60 dairelik İhlas Evleri Kütahya 1.Etap Konutları, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Törende ilk konuşmayı Huzurlu İnşaat Pazarlama Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar yaptı. Binpınar, katılımcılara 4 bloktan oluşan Kütahya İhlas Evleri 1. Etap konutlarıyla ilgili bilgiler sundu.

İhlas Pazarlama Kütahya Temsilcisi Ahmet Aksongur, Huzurlu İnşaat’ın Kütahya’ya yaptığı yatırımlar sebebiyle yetkililerine ve emeğe geçenlere teşekkür etti.

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Anadolu Koordinatörü Mehmet Kılıçaslan da, 100. Yıl Mahallesi’ne örnek bir site yaptıklarını dile getirerek, projeden daire alanların huzur ve güven ortamın yaşayacaklarını bildirdi.

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, Kütahya’da güvenilir ve yaşanılabilir binalar oluşturduklarını söyledi.

Bıyıklı, "İhlas ailesi olarak halkımıza iyi hizmetler vermekten mutluluk duyuyoruz. İhlas evlerinden satın alanlar her zaman kazanmıştır. Çünkü bir sadece daire satmıyoruz, dürüstlük temel ilkemizdir. Hayırlı insanlar hayırlara vesile olur. Arkadaşlarımızla beraber yaptığımız projeler ile vatandaşımıza kaliteli ev sahibi yapıyoruz. Kaliteden asla taviz vermeden projelerimize devam ediyoruz. Biz dairelerimizde son teknoloji ürünleri kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edeceğiz.Bu yıl inşallah Türkiye genelinde 750 daireyi teslim etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Bıyıklı, Kütahya’da 2. etap konutlar için de çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Evlerine kavuşmanın heyecanını yaşayan aileler de çok mutlu olduklarını belirterek, "İnşallah, Allah bizlere evlerimizde uzun yıllar sağlıkla oturmayı nasip etsin" şeklinde konuştular.

Katılımcılar daha sonra iftar yemeğinde bir araya geldi.(EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.