Kütahya’da ’etkili din görevlisi eğitimi’ semineri

Kütahya’da ’etkili din görevlisi eğitimi’ semineri

Kütahya Müftülüğü, kentteki din görevlilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.Belediye Kültür Sarayındaki programda konuşan Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, din görevlilerinin daha iyi hizmet s...

Kütahya Müftülüğü, kentteki din görevlilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Belediye Kültür Sarayındaki programda konuşan Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, din görevlilerinin daha iyi hizmet sunabilmeleri için eğitim faaliyetleri düzenlendiğini ifade etti.

Müftü Hazırlar, "Din görevlilerinin hizmet süreçlerinde eğitim ve psikolojiye dair her türlü yeniliklerden haberdar olsun. Toplumumuzu kuşatıcı, toplumumuzun ihtiyaç duyduğu din hizmetlerini sunabilsin. İnşallah bu eğitim seminerimiz Kütahya’ya hayırlı hizmet olarak dönecektir" ifadelerini kullandı.

Müftü Hazırlar, din görevlileri ile Kur’an kursu eğitmenlerine yönelik yapılan eğitim seminerinin 2 gün sürdüğünü kaydetti.

Hazırlar, seminerlede Milli Eğitim Bakanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Diyanet İşleri Başkanlığı Manisa Eğitim Merkezi Müdürlüğü Eğitim Görevlisi Hüseyin Öresin, Kurumsal ve Halkla İlişkiler Uzmanı Zafer Hakimoğlu, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği Başkanı Şaban Karaköse ve Uzman Klinik Psikolog Rukiye Karaköse’nin konuşmacı olarak katıldığını sözlerine ekledi. (EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.