Kütahya’nın Ürünleri İzmir Fuarı’nda

Kütahya’nın Ürünleri İzmir Fuarı’nda

Dünya ve ülke turizminin İzmir’deki buluşması 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Fuar İzmir’de başladı.Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Küt...

Dünya ve ülke turizminin İzmir’deki buluşması 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Fuar İzmir’de başladı.

Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, valiler, milletvekilleri, belediye başkanları, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Travel Turkey İzmir Fuarı açılışı sonrası Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez eşliğinde, Kütahya Valiliği, Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ’nın işbirliği ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen fuar süresince Frig Vadileri ve Aizanoi Antik Kenti, kuruluşun anası Hayme Ana, Başkomutan Tarihi Milli Parkı Şehitlik ve anıtları, Kütahya’nın geleneksel kıyafetleri, termal kaplıcaları, çini sanatı, gümüş işlemeciliği, madenleri ve yöresel kıyafetlerinin tanıtılacağı stantları gezdi.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya’nın Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yer almasının çok önemli olduğunu söyledi. Kütahya’nın tanıtımı için her fırsatın en iyi şekilde değerlendirildiğini ifade eden Vali Nayir, kentin tarihi, kültürel ve ekonomik değerlerinin tanıtıldığı stantların katılımcılardan büyük ilgi gördüğünü kaydetti. (EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.