Kuvayi Milliye Derneğinin Yeni Yönetimi Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

Kuvayi Milliye Derneğinin Yeni Yönetimi Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Nazilli Şubesi’nde yapılan olağanüstü kongre sonrası yeniden başkan seçilen Mustafa Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nazilli Belediye Başkan Alıcık’ı makamında...

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Nazilli Şubesi’nde yapılan olağanüstü kongre sonrası yeniden başkan seçilen Mustafa Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nazilli Belediye Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Kuvayi Milliye Genel Merkezi tarafından yaklaşık 3 ay önce kayyum olarak atanan Mustafa Köse, yapılan son olağanüstü kongrede tekrar başkanlığa seçildikten sonra yeni yönetim kurulu ile birlikte, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şube Başkanı Mustafa Yormaz, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği İzmir Şube Başkanı Av. Hasan Kumral ve Döndü Etyemez Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Nazilli Şube Başkanı Mustafa Köse; “Derneğimize vermiş oldukları destekten dolayı yeni yönetim kurulu olarak Belediye Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Sayın Başkanımızı derneğimizin onursal başkanı olarak görüyoruz ne zaman istesek yanımızda. Dernek üyelerimize ve dernek çalışmalarımıza vermiş olduğu destek bizi çok mutlu ediyor kendisine Nazillimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, tekrar başkan seçilen Mustafa Köse ve yönetim kurulunu tebrik ederek; ’’Nazilli Belediyesi olarak siz büyüklerimizin her zaman yanında olacağımızdan emin olabilirsiniz. Başta yeni dernek başkanımız Mustafa Köse ve Yönetim Kurulunuza yeni görevlerinde başarılar dilerim bu nazik ziyaretinizden dolayı da ayrıca teşekkür ederim’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.