Kuyucak’ta TOKİ kuraları çekildi

Kuyucak’ta TOKİ kuraları çekildi

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Kuyucak ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı devam eden hak sahibi olmayan 66 konut için kura çekimi gerçekleşti.Kuyucak’ta Kapalı Paza...

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Kuyucak ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı devam eden hak sahibi olmayan 66 konut için kura çekimi gerçekleşti.

Kuyucak’ta Kapalı Pazaryerinde noter huzurunda gerçekleşen TOKİ kura çekilişine hak sahipleri yakınlarıyla birlikte katıldı.

Hak sahiplerini yalnız bırakmayan ve ilk 3 hak sahibinin çekilişini kendisi yapan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk yaptığı konuşmasında 2. etap TOKİ’lerin de yapılacağı müjdesini verdi. Başkan Ertürk, "TOKİ ile Belediyemiz iş birliğinde yapılan konutlarımızın inşaatları hızlı bir şekilde devam ediyor. Talepler de devam ederse 2. etap TOKİ’yi de yapmak istiyoruz. Pamukören, Başaran ve Horsunlu mahallelerimizde TOKİ için uygun arazilerimiz var oradaki evi olmayan vatandaşlarımızı da ev sahibi yapmak istiyoruz. Konutların sahibi olduğunuzda bu konutların sizlere ailelerinizle beraber mutlu bir hayat getirmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.