Kuyuya düşen kurbanlık koyunu itfaiye kurtardı

Kuyuya düşen kurbanlık koyunu itfaiye kurtardı

Denizli’nin Çivril ilçesinde sahibinin elinden kaçarak yaklaşık 15 metre derinliğindeki kuyuya düşen kurbanlık koyun itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Olay, dün gece Çivril’in Gürpınar Mahallesi’nden mey...

Denizli’nin Çivril ilçesinde sahibinin elinden kaçarak yaklaşık 15 metre derinliğindeki kuyuya düşen kurbanlık koyun itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Olay, dün gece Çivril’in Gürpınar Mahallesi’nden meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayram için kurbanlık koyun alan Şahin Erdoğan’ın hayvanı henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı elinden kaçtı. Ardından kaçan koyun mahallede bulunan ve kullanılmayan yaklaşık 15 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Bunun üzerine çevredekiler itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler koyunu kurtarmak için çalışma başlattı. Kuyuya indirilen merdivenle itfaiye erlerinden biri aşağıya indi. Daha sonra kuyuya güvenlik kemeri bağlandıktan sonra makara sistemi vasıtasıyla koyun kuyudan çıkarıldı. Kurtarılan koyun sonrasında sahibi Erdoğan’a teslim edildi. Koyunu kurtarılan Erdoğan ise itfaiye personeline teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.