Latif Şimşek; “Çerçioğlu İddialara Cevap Versin”

Latif Şimşek; “Çerçioğlu İddialara Cevap Versin”

Aydınlı bürokrat Haldun Haşmet Aysan’ın bir televizyon kanalındaki iddiaları karşısında suskunluğunu koruyan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir çağrı da program yapımcısı Latif Şimşek’ten geldi.

Aydınlı bürokrat Haldun Haşmet Aysan, gazeteci Latif  Şimşek’in hazırlayıp sunduğu ‘Dinamit’ programına konuk oldu. Programa Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle alakalı 434 sayfalık bir dosya ile çıkan Aysan, FETÖ’nün belediyelere nasıl sızdığını anlattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 101 belediyeden ‘danışmanlık’ ve ‘hülle yoluyla kurdurduğu şirketler’ üzeriden aktarılan paralarla FETÖ terör örgütünü beslediği gerekçesiyle halen tutuklu bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı Erkan Karaarslan’ın, belediyeleri nasıl hortumladığını belgelerle deşifre eden Haşmet Aysan’a programın yayımlandığı günden bu yana hiçbir cevap verilmedi.

İddialara cevap vermek yerine ‘suç duyurusunda bulunduk’ açıklaması yapan Başkan Çerçioğlu’na ‘hodri meydan’ diyerek açık oturuma davet eden Aysan’ın çağrısından sonra bir çağrı da ‘Dinamit’ programı yapımcısı Latif Şimşek’ten geldi. Şimşek, “Sayın Özlem Çerçioglu'na davetimdir. Yârinki Dinamit'e gelsin ve iddialara cevap versin” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak 1071 dolar bozduran Başkan Çerçioğlu’nun şirin görünmeye çalıştığını öne süren Şimşek, “Özlem Çerçioglu 1071 dolar bozdurmuş. Kime şirin görünmeye çalışıyor? 2023 dolar da bozdursa nafile. FETÖ'ye bulaştı mı ona cevap versin” çağrısında bulundu.

Çerçioğlu’nun bu çağrıya da sessiz kalması bekleniyor.

latif-simsek-twitter.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum