Lise Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı

Lise Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, Çok Programlı Anadolu Lisesinin İmam-Hatip bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans salon...

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, Çok Programlı Anadolu Lisesinin İmam-Hatip bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirilen ’Kutlu Doğum Haftası’ programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile program başladı.

Programın açış konuşmasını yapan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dinçay," Bu güzel günde hepimiz Peygamberimizin feyzinden, bereketinden faydalanmak için bir araya geldik. Hz Peygamber (sav) büyük bir insan ve bize en yakın insan, aynı zamanda gelmiş ve gelecek insanların en hayırlısı. Her ırktan, her dilden insanları bir araya getiren büyük insan. Mevlid-i Nebevi ve Kutlu doğum programları Hz. Peygamber’i anma, daha iyi anlama ve anlatma amacıyla öteden beri büyük bir özenle kutlana gelmekte, milletimiz de bu programlara Peygamber Efendimize olan derin muhabbetinden dolayı çok ehemmiyet vermektedir. Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisemizin İmam-Hatip bölümü olarak gayemiz Hz. Peygamber’in daha iyi anlaşılmasına elimizden geldiği kadar vesile olabilmektir" dedi.

Kutlu Doğum Haftası programında öğrenciler tarafından okunan ilahiler, şiirler ve skeçler izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Kutlu Doğum Haftası programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.(MB-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.