Magid’den Başkan Çelik’e Ziyaret

Magid’den Başkan Çelik’e Ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Aslan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Çelik, müteahhitlerin so...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Aslan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Çelik, müteahhitlerin sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları bulmak amacıyla belediye olarak bir çalışma yapacaklarını söyledi.

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Aslan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Aslan, “2009 yılından bu yana faaliyet gösteren derneğimizin yeni yönetim kurulunu oluşturduk. İlk ziyaretimizi de üyemiz olması nedeniyle başkanımıza gerçekleştiriyoruz. Manisa’da çok büyük bir imar sorunu var. Müteahhitler olarak yaşadığımız sıkıntıları belediyelerle ortak hareket ederek, çözmek istiyoruz. Şuan 150 üyemiz var. Başkanımızın sorunlarımız noktasında bize destek olacağına inancımız tam. Şehzadeler ilçesi için yaptığı çalışmaları takdirle takip ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

“MÜTEAHHİTLERİN SORUNLARINI MASAYA YATIRACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çelik, “Benim de üyesi olduğum Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Manisa’daki imar sıkıntısı malum. Bu konuda belediye olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Müteahhitlerimize çalışmalarında yardımcı olmak, sorunlarını dinlemek, çözüm yolları bulmak amacıyla bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Bu anlamda en kısa süre içerisinde müteahhitlerimizle bir araya gelerek, sektörün sorunlarını masaya yatıracağız. Ziyaretten dolayı müteahhitler derneği üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

MAGİD üyeleri daha sonra Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.