Maher Zain, ‘Ya Nebi Selam Demek’ İçin Türkiye’de

Maher Zain, ‘Ya Nebi Selam Demek’ İçin Türkiye’de

Şarkılarını 6 ayrı dilde söylemesiyle ün yapan Lübnan kökenli İsveçli Müslüman şarkıcı Maher Zain, İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği ÖNDER’in düzenlediği ‘İmam Hatip Okulları Kutlu Doğum Programı’...

Şarkılarını 6 ayrı dilde söylemesiyle ün yapan Lübnan kökenli İsveçli Müslüman şarkıcı Maher Zain, İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği ÖNDER’in düzenlediği ‘İmam Hatip Okulları Kutlu Doğum Programı’nda konser vermek üzere Türkiye’ye geliyor.

30 Nisan 2015 günü İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan kutlu doğum programına İmam Hatipli öğrencilerin yanı sıra Maher Zain hayranlarının da katılması bekleniyor.

Maher Zain’in Türkiye’de dinlenen çok sayıda şarkısı var. ‘Thank You Allah’, ‘Forgive Me’, ‘Ya Nabi Salam Alayka’ ve ‘Maşaallah’ adlı eserleri Zain’in Türkiye’de en fazla dinlenen şarkısının başında geliyor.

ÖNDER tarafından 30 Nisan Saat 14.00’de gerçekleştirilecek programa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katılarak konuşma yapacak. Programda İmam Hatipli öğrencilerin etkinlikleri ile ‘El Emin’ adlı kısa film gösterimi de yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.