Mahmut Serbes, “Pırlantayı gözünüzde büyütmeyin”

Mahmut Serbes, “Pırlantayı gözünüzde büyütmeyin”

Yılbaşı dolayısıyla sevdiklerini hediyelerle mutlu etmek isteyenlere firmalar kapılarını özel indirimlerle açıyor. Özel günlerde hediye almanın gelenek haline gelmesi ise yaklaşan yılbaşıyla birlikt...

Yılbaşı dolayısıyla sevdiklerini hediyelerle mutlu etmek isteyenlere firmalar kapılarını özel indirimlerle açıyor. Özel günlerde hediye almanın gelenek haline gelmesi ise yaklaşan yılbaşıyla birlikte hediye alacaklarda ‘ne alacağım’ telaşına neden oluyor. Bu telaşı giderebilmek için Lizay Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serbes, değerli bir maden olan pırlantanın, makul bütçeyle kalıcı hediye arayanların alternatifi olabileceğini söyledi.

Hediye seçenekleri arasında herkesin sevdiği ve sahip olmak istediği pırlantanın da olması gerektiğini belirten Lizay Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serbes, değerli bir maden olan pırlantanın, makul bütçeyle kalıcı hediye arayanların alternatifi olabileceğini söyledi. Birçok farklı pırlantalı ürünün geniş fiyat aralığında mağazalarında bulunabileceğini vurgulayan Serbes “ Özel günlerde sevdiklerini mutlu etmek isteyenler değerli bir hediye olabilecek pırlantayı bütçelerini aşacağı düşüncesiyle es geçiyor. Ancak günümüzde her bütçeye ve zevke göre pırlanta bulabilmek mümkün” dedi.

Yeni yıl dolayısıyla sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyenler için Lizay, özel bir kampanya yaparak 3.300 liralık tektaş yüzüğü 1990 liraya, 2990 liralık beştaş yüzüğü ise 1890 liraya kadar indiriyor. Yılbaşına özel kampanya 31 Ocak tarihine kadar Lizay mağazalarında geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.