Maltepe’de sıkışmalı trafik kazası: 1’i ağır 2 yaralı

Maltepe’de sıkışmalı trafik kazası: 1’i ağır 2 yaralı

Maltepe Fındıklı Başıbüyük yolu üzerinde kontrolden çıkan bir araç karşı şeritten gelen başka bir araca çarparak takla attı. Kaza nedeniyle yaralanan 2 sürücüden 1’i araç içerisinde sıkıştı.Kaza, Malt...

Maltepe Fındıklı Başıbüyük yolu üzerinde kontrolden çıkan bir araç karşı şeritten gelen başka bir araca çarparak takla attı. Kaza nedeniyle yaralanan 2 sürücüden 1’i araç içerisinde sıkıştı.

Kaza, Maltepe Fındıklı Başıbüyük yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fındıklı yönünde seyir halinde olan 34 JVL 91 plakalı araç sürücüsü, kontrolünü kaybederek ters şeritten gelen Cem Atabay idaresindeki 34 GM 1419 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Atabay araçta sıkışırken, 34 JVL 91 plakalı araç takla atarak karşı şeride geçti.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri, sürücü Atabay’ı sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı. 45 dakika süren yoğun çalışmaların sonunda sıkıştığı yerden kurtarılan Atabay ve kazada yaralanan diğer aracın sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolda trafikte yoğunluğu yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.