Mamak Belediyesi kadroya geçiş için uygulama sınavlarını tamamladı

Mamak Belediyesi kadroya geçiş için uygulama sınavlarını tamamladı

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğünde çalışan taşeron işçiler uygulamalı sınava girdi.Mamak Belediyesi birimlerinde çalışan taşeron işçilerin belediye şirketine alınmasınd...

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğünde çalışan taşeron işçiler uygulamalı sınava girdi.

Mamak Belediyesi birimlerinde çalışan taşeron işçilerin belediye şirketine alınmasında son aşamaya gelindi. Yeni taşeron düzenlemesinin ardından kadroya geçişte son aşama olan uygulama sınavlarının dördüncü gününde Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğünde çalışan taşeron işçiler uygulamalı sınava tabi tutuldu. Böylece süreç içinde yapılan tahkikatlar neticesinde şartları kanuna uyan ve uygulama sınavına girmeye hak kazanan belediye bünyesinde çalışan bin 448 işçinin uygulama sınavı sona erdi.

Kadroya geçiş işlemlerinin hayırlı olmasını dileyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ’’Uygulamalı sınavdan geçen işçilerimizden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sorumluluk, gayret ve çalışma azmi bekliyoruz’’ dedi.

Oluşturulan sınav kurulu tarafından sınava tabi tutulan personele çalıştığı iş alanı ile ilgili uygulama yaptırıldı. Taşeron işçilerle ilgili çalışmaları yürüten sınav kurulunun dört günlük çalışmasını tamamladığını kaydeden Sınav Komisyonu Başkanı Hilmi Bedir, sınavda başarılı olanların www.mamak.bel.tr ‘de ilan edileceğini ve 26 Mart Pazartesi günü sonuçların açıklanacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.