Manisa Bbsk’dan Kaleye Bir Takviye Daha

Manisa Bbsk’dan Kaleye Bir Takviye Daha

Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezonu 3. Lig ekibi Adliyespor forması ile tamamlayan 1992 doğumlu genç kaleci Ömer Faruk Karaman anlaştı. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın oğlu olan genç e...

Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezonu 3. Lig ekibi Adliyespor forması ile tamamlayan 1992 doğumlu genç kaleci Ömer Faruk Karaman anlaştı. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın oğlu olan genç eldivenle Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenle iki yıllık anlaşma sağlandı.

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Fatih Demirlek’in ardından kaleye bir takviye daha yaptı. Geride kalan sezonun ilk yarısında Derincespor, ikinci yarısında ise Adliyespor forması giyen 1992 doğumlu kaleci Ömer Faruk Karaman ile iki yıllık anlaşmaya varıldı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan ve Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu katıldı. Aynı zamanda Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın oğlu olan Ömer Faruk Karaman, hedefleri olan bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Geçtiğimiz sezon Derince ve Adliyespor formaları altında Manisa Büyükşehir Belediyespor’a karşı görev aldığını hatırlatan Karaman, “Geçen sene rakibim olan Manisa bu sene takımım oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyonluk hedefleri olması burayı tercih etmemde ki en büyük etkenlerden birisi. İnşallah takımımın başarısına katkı sağlar ve yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adayı biz oluruz” dedi.

“TAKIMA KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ”

İmza töreninde konuşan Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, transferin her iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulundu. Genç kalecinin takıma katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Arslan, “Ömer Faruk Karaman 3. Lig tecrübesi olan ve ligimizi tanıyan bir kaleci. Kendisinin tecrübelerine güveniyoruz. Camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.