Manisa Sistem Değişikliğini Konuşacak

Manisa Sistem Değişikliğini Konuşacak

Manisa Sivil Dayanışma Platformu adına bir açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Anayasa değişikliğinin ele alınacağı "Sistem Değişikliğini Konuşuyoruz" konulu Halk Buluşması’n...

Manisa Sivil Dayanışma Platformu adına bir açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Anayasa değişikliğinin ele alınacağı "Sistem Değişikliğini Konuşuyoruz" konulu Halk Buluşması’na tüm Manisalıları davet etti.

Anayasa değişikliği ile birlikte gelecek sistem değişikliğinin Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Öner, “Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu onaylaması ile birlikte 16 Nisan’da referanduma gidecek ve son kararı millet verecektir. Bu süreçte halk oylamasına sunulacak Anayasa değişikliği hakkında halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve bu bilinçle sandığa gitmesi Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizim için önem arz ediyor. Bu amaçla 23 Şubat 2017 Perşembe günü Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde Saat: 18.00’de gerçekleştireceğimiz Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Sivil Dayanışma Platformu Temsilcisi Mustafa Dağcı, Sivil Dayanışma Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin’in katılımıyla Anayasa değişikliğinin konuşulacağı programımıza tüm Manisa halkı davetlidir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.