Manisa SMMMO’da Yeni Dönem

Manisa SMMMO’da Yeni Dönem

Dört grubun yarıştığı Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’nın 22. Olağan Genel Kurulunda oy sayımları tamamlandı. Oylama sonrası Yönetim, Disiplin, Denetleme ve Ankara delegeler...

Dört grubun yarıştığı Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’nın 22. Olağan Genel Kurulunda oy sayımları tamamlandı. Oylama sonrası Yönetim, Disiplin, Denetleme ve Ankara delegeleri belirlenirken çoğunluğu İsmet Taner’in başkanlığındaki Çağdaş Grup adayları elde etti.

4 grubun yarıştığı Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’nın 22. Olağan Genel Kurulu yapılan oylamayla tamamlandı. Genel kurulda odanın 22 yıllık başkanı Sadık İrier tüzük gereği aday olmazken, seçimler İsmet Taner başkanlığındaki Çağdaş Grup ve Uğur Hasacar başkanlığında Değişim Grubu arasında geçti. Meral Alkış ve Mikail Azboy başkanlığındaki Meslekte Birlik ve Genç Meslekte Birlik Grupları seçimlerde yeterli oyu alamadı.

849 delegeden 558’inin oy kullandığı oylama sonucu Yönetim, Disiplin, Denetleme ve Ankara delegeleri belirlendi.

5 kişilik Yönetim Kuruluna Çağdaş Gruptan İsmet Taner, Güngör Lalancı ve İsmail Aktaş, Değişim Grubundan ise Uğur Hashacar ile Refik Akcan seçildi.

Odanın 5 kişilik Disiplin Kuruluna ise Çağdaş Gruptan İsmail Parmaksız, Şeref Kavruk ve İbrahim Akbalık, Değişim Grubundan ise Zeki Burak Özkösemen ile Serpil Eliboy seçildi.

3 kişiden oluşan denetleme kurulana ise Çağdaş Gruptan Muharrem Eryılmaz ve Alper Soysal ile Değişim Gruptan Hüseyin Malis seçildi. 14 kişilik Ankara Delegeliklerine ise Çağdaş Gruptan 9, Değişim Grubundan ise 5 kişi seçildi.

Yönetim Kuruluna seçilen 5 kişinin toplanarak aralarında odanın yeni başkanını seçeceği öğrenilirken Odanın yeni başkanının Çağdaş Grubun Başkanı olan İsmet Taner’in seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.