Manisa’da Bin 580 Dernek Var

Manisa’da Bin 580 Dernek Var

Manisa Dernekler İl Müdürü Tekin Güzel Manisa’da bin 580 adet dernek olduğunu söyledi. Kamu kurumları ve dernekler arasında köprü vazifesi kurmak istediklerini kaydeden Güzel, derneklerin yaşadıkları...

Manisa Dernekler İl Müdürü Tekin Güzel Manisa’da bin 580 adet dernek olduğunu söyledi. Kamu kurumları ve dernekler arasında köprü vazifesi kurmak istediklerini kaydeden Güzel, derneklerin yaşadıkları sıkıntıları da yakından bildiğini söyledi.

Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak görev yaparken Manisa Dernekler İl Müdürü olarak atanan Tekin Güzel, Manisa’da yapacağı çalışmalardan bahsetti. Güzel, derneklerin içinden gelen biri olduğunu, bundan dolayı da hiç yabancılık çekmeyeceğini kaydederek, “Dernekler İl Müdürlüğü kurumu resmi olabilir ama ben dernekçiliğin içinden geliyorum. Derneklerin yaşadığı sıkıntıları biliyorum" dedi.

Manisa’da bin 580 tane derneğin olduğunu vurgulayan Güzel, “Türkiye genelinde ise 108 bin 459 dernek bulunuyor. Yani Türkiye’deki derneklerin yüzde 1,46’sı Manisa’da bulunuyor. Amacımız bu derneklere farklı bir bakış açısıyla hizmet etmektir. Kamu kurumlarıyla dernekler arasında köprü vazifesi göreceğiz. Bu görevimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Nihayetinde dernek için uğraşan insanlar toplum için de önemli kişilerdir. Bu toplumun ileriye gitmesi için sorumluluk alabilecek insanlardır. Dernekler İl Müdürlüğü olarak derneklerimize en güzel şekilde hizmet edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.