Manisa’da yeni şampiyonlar yetişiyor

Manisa’da yeni şampiyonlar yetişiyor

Katıldıkları her turnuvada hünerleri ile göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün cimnastikteki küçük yıldızları, başarılarına bir yenisi daha ekledi. Nil Deniz Bal, Seran Solak ve Sude...

Katıldıkları her turnuvada hünerleri ile göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün cimnastikteki küçük yıldızları, başarılarına bir yenisi daha ekledi. Nil Deniz Bal, Seran Solak ve Sude Sözcü’den oluşan yeşil-beyazlı kulübün küçük yıldızları, Eskişehir’de düzenlenen Federasyon kupasında, 12-14 yaş kategorisinde trioda birinci oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün cimnastik branşında elde ettiği büyük başarılara arkadan gelen minik sporcular da eşlik ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un küçük yıldızları 13-15 Ekim tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenen Federasyon kupasında başarılı performanslarıyla göz doldurdu. Nil Deniz Bal, Seran Solak ve Sude Sözcü’den oluşan yeşil-beyazlı kulübün küçük yıldızları 12-14 yaş kategorisinde trioda birinci olarak Manisa’ya altın madalya getirdi. Bunun yanı sıra Nil Deniz Bal tek bayanlarda da üçüncü oldu.

Yeşil-beyazlı kulübün küçük yıldızlarını tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, “Küçük yıldızlarımız Nil Deniz Bal, Seran Solak ve Sude Sözcü, Eskişehir’deki performanslarıyla kulübümüzün ve Manisa’mızın gurur kaynağı oldu. Küçük yıldızlarımızın ileride kazanacakları büyük zaferlerle adlarından sıkça söz ettireceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.