Marius Şumudica: “3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum”

Marius Şumudica: “3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum”

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Şumudica, Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu maçta da hedefimiz 3 puandı. Güzel bir maç oldu. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bugü...

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Şumudica, Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu maçta da hedefimiz 3 puandı. Güzel bir maç oldu. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bugün maçın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar maçı biz kontrol ettik. Rakibimiz net fırsatı yoktu” dedi.

Süper Lig’in 16. haftasında Kayserispor deplasmanda T.M. Akhisarspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Şumudica, “Oyuncularımı 3 puandan dolayı tebrik etmek istiyorum. Kayserispor’a gelmeden yönetimle bir görüşmemiz olmuştu. Ligde kalmayı başarı olarak saymıyordum. Benim hedefim ilk 8 arasına girmekti. Şu an üzerimizde hep bir baskı var. Rakiplerimiz yani bizi takip eden takımlar kazanıyordu. Bugün biz yine kazandık. Bu maçta da hedefimiz 3 puandı. Güzel bir maç oldu. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bugün maçın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar maçı biz kontrol ettik. Rakibimiz net fırsatı yoktu” dedi.

Deniz Türüç değişikliğiyle ilgili de konuşan Şumudica, “Deniz Türüç’ü kötü oynadığı için değiştirmedim. Kupa maçında 70 dakika sentetik bir sahada oynadı ve yoruldu. Kendisini Malatya maçında tekrar sahada görmek istiyorum. Sakatlanıp ya da yorulmasını istemedim. Benim için Mendes ve Deniz rakibini bire bir yakaladığı zaman rahat geçebilecek bir oyuncular. Bu yüzden Deniz’i dinlendirmeyi tercih ettim. İlk devre bitmeden 3 maçımız kaldı. Bunlardan biri kupa, diğerleri lig maçı. Bu maçlar çok önemli. Bu iki maçı kazandıktan sonra mutlu olabiliriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.