Marmaris Limanı Rus Milyarderlerin Yatlarını Ağırlıyor

Marmaris Limanı Rus Milyarderlerin Yatlarını Ağırlıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesi Rus milyarderlere ait lüks yatlarının uğrak mekanı oldu.

- Muğla’nın Marmaris ilçesi Rus milyarderlere ait lüks yatlarının uğrak mekanı oldu.

Yaklaşık bir ay önce Marmaris Limanı’na demirleyen Rus milyarder Süleyman Kerimov’un, 'Ice' adlı dev yatının ardından ilçeye bugün de Rusya Parlamentosu’nun en zengin bürokratlarından, dünyaca ünlü Metalloinvest Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Andrei Skoch’a ait "Tango" isimli süper lüks yat geldi.

Sabah saatlerinde Marmaris Körfezi’ne giriş yapan 78 metre uzunluğundaki süper lüks yat , marinaya demirledi.Yatta, Skoch veya yakınlarının bulunup bulunmadığı konusunda marina yetkililerince bir açıklama yapılmadı. Lüks motor yat , ilçede yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.2011 yılında yapımı tamamlanan "Tango" sinema salonu, jakuziler, sauna, jetski gibi birçok lüksü içinde barındırıyor. Yaklaşık 78 metre uzunluğundaki yatta, 20 personel görev yapıyor ve aynı anda 12 konuk ağırlanabiliyor. Lüks yatın ilçeden ne zaman ayrılacağı ve rotası hakkında bilgi edinilemedi.

Dünyanın sayılı işadamlarından Rus milyarder Süleyman Kerimov’un, 90.1 metrelik 'Ice' adlı dev yatı da 28 günden bu yana Marmaris limanında demirli halde bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.