Marmaris Yanıyor

Marmaris Yanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen orman yangınında alevler her yeri sardı. Bir türlü kontrol altına alınamayan yangın felakete dönüşmeye başladı. Ekiplerin yanı sıra vatandaşların da söndürmek için yoğun çaba sarf ettiği yangınd

- Muğla'nın Marmaris ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen orman yangınında alevler her yeri sardı. Bir türlü kontrol altına alınamayan yangın felakete dönüşmeye başladı. Ekiplerin yanı sıra vatandaşların da söndürmek için yoğun çaba sarf ettiği yangında, alevler yerleşim birimlerine doğru ilerliyor.

Muğla'nın Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesi'nde akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Büyük çoğunluğu çam ağaçlarından oluşan ormanda çıkan yangın rüzgarın hızıyla giderek büyüdü. Marmaris yangın söndürme ekipleri büyüyen yangın karşısında yetersiz kalınca çevredeki vatandaşlar orman içine kovalarla su taşıdı. Yangının büyümesini önlemek isteyen vatandaşlar araçlarıyla polis güvenliğini aşarak olay yerine koştu. Kürekleriyle alevlerin içine atlayan vatandaşlar zaman zaman korku dolu anlar yaşadı. Yerleşim yerlerine yaklaşan alevler vatandaşları sokağa döktü. Yangın tüm hızıyla devam ediyor.

MARMARİS YANIYOR

MARMARİS YANIYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.